Translate

on line

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Δυστυχώς γιά την πατρίδα μας

Μακάρι τό 98% νά ήταν αληθινό ποσοστό Ελλήνων Ορθοδόξων! Δυστυχώς γιά τήν πατρίδα μας είναι πλαστό ποσοστό. Εάν σκεφτείτε ποσοι χιλιάδες προδότες τό παίζουν δήθεν πατριώτες καί ορθόδοξοι, αλλά πράττουν τ΄αντίθετα από τά φαινομενικά πιστεύω τους. Εάν σκεφτείτε τούς κρυπτοεβραίους πού κυβερνούν καί τούς κωλομασσώνους. Εάν σκεφτείτε τούς αριστερομαρξιστές, τούς αναρχικούς, διεθνιστές, άθεους, αντίχριστους πού παίρνουν ξεκάθαρη θέση κατά τής πίστης στόν Θεό καί τής πατρίδος. Εάν σκεφτείτε τούς αδιάφορους, τούς καλοπερασάκηδες, τούς αφασίες, πού ή μοναδική τους αγάπη είναι ή αλαζονεία τους. Τότε τί ποσοστό μένει στόν αληθινό Ελληνικό λαό μέ πίστη στόν Θεό καί αγάπη στήν πατρίδα? Ναί σωστά τό σκεφτήκατε! Δυστυχώς αυτή είναι ή αλήθεια! Βγείτε αυριο στήν γειτονιά σας μία βόλτα, καί κάντε 2-3 τετράγωνα, εάν δείτε περισσότερες από 10 σημαίες στά μπαλκόνια νά κυματίζουν τότε πρόκειται περί μεγάλου θαύματος. Έχουμε βαθύτατη πτώση ήθους καί αξιών. Αυτό είναι τό μέγιστο πρόβλημα τής Ελλάδος. 
Έλληνες, ποτέ μην ξεχνάτε το χρέος σε Θεό και σε Πατρίδα! Σ’ αυτά τα δύο σας εξορκίζω ή να νικήσουμε ή να πεθάνουμε κάτω από την Σημαία του Χριστού» (Γρηγόριος – Δικαίος Παπαφλέσσας).
Τι μπορεί να πει κάποιος σε αυτούς όταν βρεθεί μπροστά τους; Πως μπορεί να δικαιολογήσει αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην χώρα μας; Σε αυτούς… που κοντάρι της σημαίας είχαν τα κορμιά τους, που οδηγό του αγώνα είχαν τον Χριστό και την Παναγία. Που είχαν απλά, αγνά, αμόλυντα ιδανικά και με αρωγό την πίστη την αφοσίωση και την δίψα για λευτεριά πήραν το σπαθί και βγήκαν μπροστά.
«Μόνον του Ευαγγελίου η διδαχή εμπορεί να σώση την αυτονομίαν του Γένους, όταν μάλιστα κηρύττεται από ποιμένας φίλους της αληθείας και της δικαιοσύνης» (Αδ. Κοραής)
Σήμερα αυτά όλα έχουν πάει περίπατο. Έχουμε στο προσκέφαλο εικόνισμα την άρνηση σε κάθε τι Θείο. Μας έχουν καταργήσει την διδαχή της Πίστης μας από τα σχολεία. Έχουν ξεχάσει πόσοι ιερωμένοι δίδαξαν στα κρυφά σχολειά τα μαύρα χρόνια της σκλαβιάς και μετέδωσαν τον σπόρο της γνώσης και της αγάπης του Έθνους.
«Χωρίς αρετή και πόνο εις την πατρίδα και πίστη εις την θρησκεία τους έθνη δεν υπάρχουν». (Ιωάν. Μακρυγιάννης)
Έλληνες ξεσηκωθείτε! Ήρθε ο καιρός να βάλουμε ένα τέλος σε όλα που μας παίρνουν. Το ξεπούλημα της πατρίδος συνεχίζεται γοργά από μία παρέα ανθελλήνων. Ξένα ήθη και έθιμα μπαίνουν συνέχεια στην χώρα μας, μας απομακρύνουν από την ουσία, θέτουν θέμα ακόμη και αφαίρεσης του Σταυρού από την σημαία μας! Μα πως μπορείς να βγάλεις το ιερότερο σύμβολο της σύγχρονης Ελλάδας από το λάβαρό της; .
«Νέοι, πρέπει να φυλάξετε την πίστη σας και να την στερεώσετε, διότι, όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε πρώτα υπέρ ΠΙΣΤΕΩΣ και έπειτα υπέρ ΠΑΤΡΙΔΟΣ…» (Θ. Κολοκοτρώνης) 
Ας αποδείξουμε στους προγόνους μας ότι είμαστε ισάξιοί τους κι ας αφήσουμε τους προοδευτικούς ανθέλληνες να μας αποκαλούν φασίστες. Αν είναι φασισμός η αγάπη στα ιδανικά, την πίστη την πατρίδα και την σημαία μας, τότε ναι, είμαστε όλοι φασίστες!
Γράφει ο Αλέξανδρος Μπαξεβάνης