Translate

on line

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Πριν ανέβεις να οδηγήσεις, Σκέψου βιντεο

Είναι ανάγκη να συμβάλλω με όλοι μας, με κάθε τρόπο, ώστε να μη θρηνούμε θύματα και μάλιστα νέα παιδιά στην άσφαλτο. Ξέρω, σας ξαφνιάζει αυτή η επικοινωνία. Όμως είναι απαραίτητη. Θέλησα μ’ αυτό τον τρόπο : Να εκφράσω την πολλή μου αγάπη σε σένα.. Το ανύσταχτο ενδιαφέρον μου. Την ανησυχία μου για σένα. Τον πόνο της καρδιάς μου Γι’ αυτό σου λέω. Πρόσεχε! Μη βάζεις σε κίνδυνο την ζωή σου. Έχεις μηχανή... αυτοκίνητο... Πριν ανέβεις να οδηγήσεις, Σκέψου. Η ζωή σου είναι πολύτιμη. Η κοινωνία σε χρειάζεται. η οικογένειά σου σε περιμένει. Οι γονείς σου  σε λατρεύουν. οι φίλοι σου σε αγαπούν. Αν είσαι πατέρας ή μητέρα, σκέψου ότι τα παιδιά σου σε λαχταρούν .
Πρέπει να γυρίσεις στο σπίτι. Πρέπει να χαρείς τι ζωή, που είναι δώρο Θεού ρκετός πόνος σκέπασε τον τόπο μας και τα δάκρυα σαν ποτάμι κυλούν, για όσα παιδιά χάθηκαν στην άσφαλτο. Το αίμα, από όπου και αν περάσουμε, αχνίζει νωπό. Είναι το αίμα κάποιου φίλου σου, γνωστού σου αλλά και όποιου αγνώστου πού με το ξαφνικό του πάθημα, την κοινωνία όλη σε πόνο βύθισε. Κάποια παιδιά δεν θα μπορέσουν ποτέ, να περπατήσουν και κάποια αλλά για πολύ καιρό θα ταλαιπωρηθούν σε κάποιο Νοσοκομείο . Γνωρίζω, ότι παραξενεύεσαι, με όσα σου γράφω. Όμως θα σου πω κάτι πολύ οδυνηρό.  Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και βρήκα αυτό τον τρόπο να σου πω, ότι κουράστηκα, δεν αντέχω άλλο!!! Μην τρέχεις.ας φτάσεις λίγα λεπτά αργότερα, όμως θα φτάσεις. Θυμήσου, ότι οι μεγάλες ταχύτητες σκοτώνουν. Να φοράς τη ζώνη σου. Σώζει τη ζωή σου. Μη καταναλώνεις οινοπνευματώδη ποτά, είναι επικίνδυνο για τη ζωή σου. Μη μιλάς στο κινητό σου τηλέφωνο, όταν οδηγείς, μη διαβάζεις και μη στέλνεις μηνύματα. Κινδυνεύει η ζωή σου. 
Να φοράς το κράνος σου, όταν οδηγείς τη μηχανή. Αφού είσαι κουρασμένος, είσαι ξενύχτης, γιατί έπιασες στο χέρι σου το τιμόνι του αυτοκινήτου, γιατί ανέβηκες  στη μηχανή σου;
Μη κάνεις προσπεράσεις σε δρόμους δύσκολους, ο κίνδυνος καραδοκεί. Να τηρείς τούς κανόνες οδικής κυκλοφορίας. Πρόσεχε αναγνώστα μου εσύ,!!! γιατί μπορεί να μη προσέχει αυτός πού έρχεται απέναντι σου. Μπορείς να προφτάσεις. Μη παραβιάζεις τα σήματα οδικής κυκλοφορίας . 
Πριν πιάσεις το τιμόνι του αυτοκινήτου σου ή ανέβεις στη μηχανή, σήκωσε τα μάτια σου στο Θεό, σήκωσε το χέρι σου και κάνε τον σταυρό σου. Προσευχή σου. Χρειάζεσαι την προστασία του Θεού, την Χάρη της Παναγίας μας και των Αγίων μας. Χαίρομαι, Όταν κτίζονται μεγάλες Εκκλησίες ή μικρά Εκκλησάκια. Όμως λυπάμαι, όταν στους δρόμους στήνονται προσκυνητάρια, πού το καθένα από αυτά θυμίζει  ένα τροχαίο ατύχημα, στο οποίο χάθηκε κάποιος ή κάποιοι ή άλλοι κτύπησαν λίγο ή πολύ. Φτάνει πια! όχι άλλα προσκυνητάρια στους δρόμους, εξαιτίας   τροχαίων ατυχημάτων.




ΥΓ, Φίλοι μου κοινοποίησε το συνδυασμό σε φίλους σας ίσως αυτός που θα το διαβάσει να προλάβει  ένα σοβαρό τροχαίο η ενημέρωση πιστεύω είναι το παν για την  ζωή του ανθρώπου



βιντεο παρακολουθησέτο αξίζει 





Γράφει ο Αλέξανδρος Μπαξεβανης

σχετικά άρθρα